Zašto su naše krafne najbolje?

Odgovor je jednostavan. Radimo sve onako kako treba. Ne koristimo smjese u prahu, ne kuhamo kreme iz vrećice, ne dodajemo poboljšivače i stabilizatore. Radimo sve svaki dan. Kuhamo kreme od jaja i mlijeka, dodajemo pravu vaniliju i koristimo vrhunske belgijske Belcolade čokolade. Koristimo pravi hrvatski maslac. Najbolje hrvatsko brašno i naša hrvatska svježa jaja. Tučemo pravo vrhnje za šlag i biramo sezonsko voće i pekmeze. I zato su naše krafne jednostavno najbolje krafne.

Zašto ste često rasprodani?

Cilj svake pekarnice i slastičarne je rasprodati sve što se te noći ili dana proizvede, u protivnom se proizvodi bacaju ili podijele. S jedne strane mi nikako ne želimo razočarati naše goste, dok s druge strane ne želimo bacati hranu. Stoga naše slastičarke svake noći naprave procjenu proizvodnje za sljedeći dan. Obično procjene dobro, ali ponekad se dogodi da se pojedina vrsta ili čak sve krafne rasprodaju prije zatvaranja. Ako želite biti sigurni da ima vašeg omiljenog okusa, svoje krafne i donute možete uvijek naručiti dan unaprijed. A, ako vam se baš sada jedu krafne, provjerite našu facebook ili instagram stranicu gdje uvijek objavimo kada smo rasprodani.

Zašto ne napravite nove krafne kada ste rasprodani?

Proces izrade krafni sastoji se od miješanja, dizanja, rezanja, drugog dizanja, prženja te punjenja i ukrašavanja. Cijeli taj proces traje više od 5 sati. Upravo zato naše slastičarke kreću s poslom već oko 1 ujutro, kako bi oko 7h prije otvaranja sve bilo spremno. Iz istog razloga jednostavno je nemoguće ''na brzinu'' napraviti nove krafne.

Imate li veganske donute?

Nemamo veganske donute i krafne u ponudi.

Imate li krafne bez glutena?

Trenutno nismo u mogućnosti proizvoditi proizvode bez glutena, te nažalost nemamo ništa bez glutena u ponudi.

Primate li velike narudžbe?

Dakako! Imate svadbu, slavite rođendan, častite ured, klijente ili ste jednostavno veeeeliki krafnoljubac i trebate više od 100 krafni. Pošaljite nam upit jer za velike narudžbe odobravamo i popuste.

Imate li dostavu?

Dostavljamo samo veće narudžbe (iznad 50kom). Ako trebate dostavu najavite nam prilikom naručivanja.

Mogu li personalizirati svoju narudžbu?

Imate rođendan i baš bi htjeli sve krafne u plavoj boji ili se udajete i htjeli bi 200 krafni posutih ružinim laticama ili imate trudnicu koja bi baš htjela krafne sa 70% tamnom čokoladom, a mi ih nemamo u ponudi. Koja god bila želja ili razlog, naše su cure vrhunske slastičarke i sigurno će vam ispuniti i najzahtjevnije želje. Minimalna narudžba za personalizirane krafne je 24 kom. Za detalje pošaljite nam upit na ponuda@missdonut.com.hr

Imate li kutije za krafne?

Imamo kutije za četiri, šest i dvanaest komada

Mogu li krafne sačuvati u frižideru?

Frižider nije najbolja opcija za čuvanje krafni jer isušuje tijesto. Krafne su najbolje kada ih se pojede isti dan, ali ako hoćete sačuvati koju za doručak ostavite ih u kutiji na sobnoj temperaturi. Bit će one fine i sutra uz vruću jutarnju kavu.